۱۳۹۴/۰۶/۰۸ - ۱۰:۲۷

تولید ۳.۲ میلیون تن جو در کشور/ کاهش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت برنج

یک مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی از پایان فصل برداشت جو در کشور خبر داد و گفت: میزان برداشت این محصول تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گزارش شده، ضمن اینکه شرایط برداشت برنج نیز بسیار مساعد است.

تولید ۳.۲ میلیون تن جو در کشور/ کاهش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت برنج
به گزارش سراج24، مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی با اشاره به اینکه برداشت جو در کشور به پایان رسیده است، اظهار داشت: هنوز گزارشات کامل در زمینه میزان تولید به دست ما نرسیده اما میزان برداشت این محصول تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گزارش شده است.
 
کاوه خاکسار اضافه کرد: حدود ۳۰۰ هزار تن از این محصول به شکل تضمینی از کشاورزان خریداری شده است و پرداخت  مطالبات کشاورزان همچنان ادامه دارد.
 
این مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی، شرایط برداشت برنج را مساعد عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود امسال یک میلیون و ۷۵۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج در کشور تولید شود.
 
به گفته خاکسار، سطح زیر کشت برنج در استان‌های غیرشمالی در سال‌جاری بین ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.
 
 
منبع:مهر
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••